Stichtingen en wethouder De Vries bezoeken Sionsberg Netwerk Ziekenhuis

  • Berichtcategorie:politiek

Vorige week zijn wethouder Jouke Douwe de Vries en gedelegeerden van St. Steunfonds Noardeast Fryslân en de A.S. Talma Stichting uitgenodigd voor een rondleiding in Sionsberg Netwerk Ziekenhuis in Dokkum. Medewerkers vertelden over de nieuwe medische apparatuur die zij gebruiken op o.a. de spoedpolikliniek en de Long Covid Poli.  Deze apparatuur kon worden aangeschaft mede dankzij financiële bijdragen van de stichtingen en de gemeenteraad van Noardeast Fryslân.

Volgens Melvin Mac Gillavry en Ria Talstra van de raad van bestuur blijkt hieruit weer hoe sterk de betrokkenheid vanuit de eigen regio bij Sionsberg is. Zij zijn dan ook erg blij met de steun vanuit de stichtingen en de gemeenteraad. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de vernieuwing en verdere verbetering van de zorg die Sionsberg Netwerk Ziekenhuis te bieden heeft.

Groepsfoto van links naar rechts: 

Lolke Folkertsma skathâlder van beide stichtingen, voorzitter Gré van der Goot van St. Steunfonds NE Fryslân, wethouder Jouke Douwe de Vries, secretaris Sibbele Haarsma van de A.S. Talma Stichting, Melvin Mac Gillavry en Ria Talstra van de raad van bestuur van Sionsberg Netwerk Ziekenhuis.

Bron: Sionsberg