Werkbezoek bij sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk

  • Berichtcategorie:politiek

Op bezoek bij Sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk. Dinsdagmiddag werd het college van B&W hartelijk ontvangen door de directie van Dokwurk. Doel van het bezoek was het bespreken van de nieuwste ontwikkelingen met aansluitend een rondleiding langs de verschillende productiehallen. We zitten in de “huiskamer” van Dokwurk. Het nieuwe pand past als een jas. Waar je ook kijkt, overal is reuring.

Directeur Jan Knol neemt het college mee in een mooie presentatie over de stand van zaken en de ambities van Dokwurk voor de toekomst. Het sociaal ontwikkelbedrijf heeft een aantal belangrijke pijlers:

1) een ijzersterk Dokwurk; financieel gezond met een (bijna) energie neutrale footprint, waar de mens voorop staat en aantrekkelijk werkgeverschap een must is.

2) Medewerkers in hun kracht; waarbij vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, passie en een goede sfeer speerpunten zijn.

3) Verbinder in de regio; door zichtbaar te zijn, bijeenkomsten te initiëren, detacheren, re-integratie en versterken van de impact.

Na de presentatie volgt de rondleiding. Het college gaat in gesprek met de afdelingsleiders, coaches en de medewerkers. Na afloop bedankt Jan Knol het college voor het uitgebreide bezoek. Burgemeester Kramer spreekt uit onder de indruk te zijn van de hoeveelheid werk dat bij Dokwurk verzet wordt. Het college is trots op Dokwurk en blij met de zeer prettige samenwerking.

Bron: LinkedIn Gemeente Noardeast-Fryslân