Nieuwe single ‘Waar is het vertrouwen?’

  • Berichtcategorie:politiek

Vertrouwen. Als wethouder kun je er niet zonder. Maar al ver voordat ik wethouder werd, ruim 25 jaar geleden, schreef ik er een lied over. Met een tekst die nu nog steeds actueel is. ‘Waar is het vertrouwen?’ heet het. En vanaf vandaag kunnen jullie het beluisteren op Spotify, Apple Music en YouTube.

De komende weken komen er meer nieuwe liedjes van mij uit. Twee weken geleden verscheen ‘Vind mij weer’ en vorige week lanceerde ik het Friestalige ‘By Dokkum om’. ‘Vind mij weer’ vertelt het verhaal van een echtpaar dat uit elkaar is gegroeid. ‘By Dokkum om’ is een nostalgische en licht cabareteske ode aan Dokkum, waarvan ik de tekst ruim 15 jaar geleden al schreef.

Volgende week breng ik dan nog het lied ‘Ga voor goud’ uit. Een lied dat er in de aanloop naar de Olympische Spelen over gaat dat iedereen, naar vermogen, het beste uit zichzelf moet halen en in zijn of haar leven ‘voor goud’ moet gaan.

Dit bouwt allemaal op naar de release, eind juni, van mijn nieuwe Nederlandstalige EP ‘Een Nieuwe Jas’ met daarop zes liedjes, waaronder de drie Nederlandstalige singles die ik hierboven noemde.

Nieuwsgierig geworden? Hier kun je mijn liedjes vinden.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2qSyiwmawHRR1ENI0W0KQD

Apple Music: https://music.apple.com/nl/artist/jouke-douwe-de-vries/1705781299

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaqIspkoEQcrzh5XCVGONhg

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties.